Alo-Deces.Ro reprezinta compania ce gestioneaza decesele la nivel national de peste 20 de ani iar experienta in acest domeniu ne plaseaza in fruntea celor din sectorul funerar. Agentiile si casele funerare partenere din fiecare judet al tarii sunt firme autorizate pentru a presta acest gen de servicii conform Legii 102/2014.

Indiferent de orasul, localitatea sau zona in care locuiti vrem sa stiti ca va puteti baza pe echipele noastre funerare care vor mobiliza in caz de deces toata logistica din dotare pentru a va putea sprijini in vederea trecerii mai usor printr-un eveniment nefericit generat de trecerea in nefiinta a cuiva apropiat sau a unui membru din familie.

Pe langa serviciile conexe partenerii nostri teritoriali ofera la cerere toate produsele aferente inmormantarii cu respectarea obiceiurilor religioase specifice zonei respective. Calitatea este garantata si a fost testata in miile de procesiuni pe care le-am organizat la nivelul national.

Buna organizare, seriozitatea, respectul si empatia fata de cei ce apeleaza la noi sunt atribute ce caracterizeaza toata echipele noastre de pe intreg teritoriul Romaniei. Suntem optiunea cea mai recomandata cu privire la raportul dintre calitate serviciilor sau produselor funerare si pretul acestora.

Suntem non stop la un apel distanta de dumneavoastra prin consultantul nostru de serviciu ce ofera gratis toate informatiile pe care doriti sa le aflati, indiferent daca intentionati sau nu sa fiti beneficiarul partenerilor nostri din judetul in care va aflati.