Repatriere Decedati in Romania

Repatriere Decedati in Romania
Disparitia cuiva drag este cutremuratoare, iar vestea mortii va poate zgudui din temelii. Insa atunci cand persoana care tocmai si-a pierdut viata se afla la mii sau zeci de mii de kilometri distanta, durerea e si mai profunda. Singurul gand care va mai poate alina din suferinta este sa-l aduceti acasa, aproape de toti cei dragi.
 
Alo-Deces.Ro va intelege aceasta nevoie si va este sprijin si in aceste situatii exceptionale. Agentiile de pompe funebre Alo-Deces.Ro va stau la dispozitie cu servicii de transport funerar international si local.
 
Casele funerare va pot oferi servicii de trasport funerar atat pe teritoriul tarii, cat si international. Agentiile noastre funerare detin parcuri auto in conformitate cu normele existente si va pot oferi servicii de transport funerar pe plan local si extern. Parcurile auto funerare sunt compuse din masini omologate si pot asigura cele mai bune servicii de transport funerar international si local. Totodata, ne vom ocupa si de intocmirea tuturor actelor necesare realizarii repatrierii decedatilor in Romania.

Servicii funerare repatriere

Pentru realizarea procesului de repatriere decedati in Romania este necesara parcurgerea si indeplinirea unor anumite etape si indeplinirea unor rigori legale. Alo-Deces.Ro va ofera servicii de repatriere complete si preia povara aceasta de pe umerii dumneavoastra. Astfel, casele noastre funerare se vor ocupa de:
 
Imbalsamarea sau conservarea defunctului(ei) la unitatea medicala unde a fost internat(a) inainte de deces sau casa funerara ce a preluat corpul neinsufletit imediat dupa producerea evenimentului;
Perfectarea tuturor documentelor necesare tranzitului aferent;
Transferul in sicriul special produs conform normelor sanitare in vigoare;
Transportul funerar international terestru sau pe cale aeriana, in functie de distanta de la care trebuie facuta repatrierea.
 
Odata ajuns in tara defunctul, putem sa preluam sicriul cu trupul neinsufletit si sa il transportam cu ajutorul serviciului de transport funerar in tara, acolo unde este nevoie. 
 
Totodata, va putem ajuta cu organizarea completa a ceremoniei de inmormantare, punandu-va la dispozitie produse si servicii funerare de calitate. Casele funerare Alo-Deces.Ro au o experienta vasta in organizarea ceremoniilor funerare, asa ca va puteti baza cu incredere ca veti oferi o inmormantare demna persoanei pierdute. 

Arie acoperire servicii repatriere decedati

Agentiile funerare Alo-Deces.Ro va pot oferi servicii repatriere decedati, in Romania, din intreaga lume. In functie de locul in care s-a produs nenorocirea, casele funerare va pot oferi serviciu de repatriere decedati cu ajutorul transportului funerar international terestru sau aerian din:
 
Europa;
Asia;
Africa;
Australia;
America Nord;
America Sud.
 
Alo-Deces.Ro este unul dintre cei mai mari operatori regionali de repatriere decedati in Romania, dar si in Republica Moldova, din intreaga lume. Serviciile de repatriere sunt extrem de complexe si necesita o atentie sporita la detalii si respectarea normelor legale, insa agentiile noastre au experienta in domeniu si va pot asigura de indeplinirea lor, astfel incat sicriul cu trupul neinsufletit sa ajunga acasa in siguranta si fara probleme.
 
Navigati site-ul si consultati ofertele de servicii funerare puse la dispozitie de casele de pompe funebre aferente zonei in care locuiti. Partenerii nostri va stau la dispozitie si va asigura si servicii de consiliere predeces gratuit, astfel incat sa va informati referitor la procesul de repatriere decedati in Romania sau sa va clarificati orice alta nelamurire referitoare la organizarea unei inmormantari, fie ca decesul s-a produs in strainatate sau in tara. Va suntem sprijin in cele mai negre momente! Nu trebuie sa faceti totul singur!