Servicii Funerare Galati

Servicii Funerare Galati
Daca din pacate trebuie sa beneficiati de servicii funerare in Galati complete, cu program NON STOP, puteti contacta firma noastra de pompe funebre pentru a realiza o ceremonie de inhumare completa, respectand rigorile legii, dar si credintele si traditiile religioase. Va punem la dispozitie produse si servicii funerare complete, la cel mai bun raport calitate-pret.

Va puteti baza pe experienta acumulata de firma noastra de pompe funebre Galati, pentru alegerea unui pachet funerar potrivit pentru cerintele dumneavoastra, continand inclusiv un sicriu complet echipat, dotat cu toate accesoriile necesare pentru o inmormantare. Sicriele sunt realizate din lemn de esenta tare, cu accesorii si componente de calitate, iar optiunea va apartine in totalitate, in functie de preferinte, costuri etc. Bineinteles, va suntem alaturi cu sfaturi si cu raspunsuri la toate intrebarile pe care le puteti avea.
 
In plus, firma noastra de servicii funerare Galati dispune de un parc auto omologat, format din autoturisme moderne, cu toate dotarile sanitaro-igienice cerute la nivel national si european. Astfel, putem ridica sicriul cu trupul neinsufletit de la morga serviciului de medicina legala din judet, spitalelor, caminelor, azilelor de batrani sau altor unitati medicale de pe teritoriul judetului. Practic, transportul funerar reprezinta ultima etapa inainte de inmormantarea propriu-zisa, fie ca acesta este efectuat de la domiciliu sau spital catre capela, biserica sau cimitir.
 
Preluam decedati de la morga spitalelor din judetul Galati:
  • Spitalul Judetean Sf. Andrei Galati;
  • Spitalul Militar Urgenta;
  • Spitalul Psihiatrie Elisabeta Doamna;
  • Spitalul Boli Infectioase Sf. Parascheva;
  • Spitalul General Cai Ferate;
  • Serviciul Judetean Medicina Legala;
Depunere defuncti capela cimitirelor din Galati:
  • Cimitirul Sfantul Lazar;
  • Cimitirul Eternitatea;
  • Cimitirul Stefan cel Mare;
  • Cimitirul Catusa;
 In cazul in care vreti sa aduceti un pios omagiu celui/celei trecut(e) in nefiinta, puteti cumpara de la firma noastra de pompe funebre Galati coroane, jerbe ori alte aranjamente funerare, formate din flori naturale sau artificiale, cu un aspect impecabil.

Totodata, casa de servicii funerare Galati va sta la dispozitie cu obtinerea tuturor actelor necesare pentru inmormantare: certificat medical constatator, de imbalsamare, de deces, adeverinta inhumare / incinerare si autorizatiile sanitare obligatorii.

Din respect si cu maximum de profesionalism si promptitudine pentru dumneavoastra, realizam toate etapele necesare asigurarii unor produse si servicii complete de incinerare umana, o cerinta mai rar intalnita din partea clientilor nostri, insa despre care trebuie sa stiti ca este perfect legala pe teritoriul tarii noastre. Ne asiguram de buna organizare a unui astfel de eveniment funest, prin delegarea unei echipe speciale, alaturi de toata logistica necesara.

Totodata, puteti apela la serviciile noastre de pompe funebre Galati inclusiv pentru repatrierea decedatilor, din orice tara aflata in Uniunea Europeana. Dupa perfectarea tuturor actelor necesare, realizam transportul funerar din strainatate, iar apoi de la aeroport catre orasul/localitatea in care va avea loc ceremonia de inhumare.

Nu in ultimul rand, in cazul in care producerea unui deces in familia dumneavoastra este iminenta, fie ca vorbim despre o persoana foarte in varsta sau bolnava in stadiu terminal, trebuie sa stiti ca firma noastra de servicii funerare Galati va sta la dispozitie gratuit cu sedinte de consiliere. Telefonic, veti afla informatii utile din partea dispecerului nostru, care va raspunde la intrebarile dumneavoastra legate de detaliile importante legate de momentul producerii evenimentului funest.

Pompe funebre Galati - sute de localitati 

Arie acoperire servicii funerare Galati

Aviației, Bădălan, Barboși, Centrul Civic / Istoric, Dimitrie Cantemir, Filești, I.C. Frimu, Lozoveni, Mazepa 1 / 2, Micro 13 / 14 / 17 / 18 / 20 / 21 / 39 A / 39 B / 39 C / 40, Piata Centrala, Port, Rizer, Siderurgistilor, Tiglina 1 / 2 / 3, Vadu Ungurului, Vanatori.

Arie acoperire servicii funerare judetul Galati

Adam, Aldești.

Balintești, Barcea, Berești / Meria, Blânzi, Braniștea, Brăhășești, Brănești, Brătulești, Bucești, Buciumeni, Bursucani, Băleni, Băltăreți, Bălăbănești, Bălășești.
Cavadinești, Cerțești, Chiraftei, Ciorăști, Ciurești, Ciureștii Noi, Cișmele, Coasta Lupei, Comănești, Condrea, Corcioveni, Corni, Corod, Cosițeni, Cosmești, Cosmeștii-Vale, Costache Negri, Costi, Cotoroaia, Cruceanu, Crângeni, Crăiești, Cuca, Cudalbi, Cuza Vodă, Cârlomănești, Călmățui, Cărăpcești, Căuiești.

Dobrinești, Drăgușeni, Drăgănești.

Foltești, Frumușița, Frunzeasca, Fundeanu, Fundenii Noi, Furcenii Noi / Vechi, Fântâni, Fârțănești.

Gara Berheci / Ghidigeni, Gefu, Ghinghești, Gohor, Gura Gârbovățului, Gârbovăț, Gănești.

Hanu Conachi, Huștiu, Hănțești.

Ijdileni, Independența, Ionășești, Ireasca, Ivești, Izvoarele.

Jorăști.

Liești, Lozova, Lunca, Lungești, Lungoci, Lupele.

Malu Alb, Matca, Mihail Kogălniceanu, Moscu, Movileni, Munteni, Mândrești, Măcișeni, Mălureni, Măstăcani.

Negrea, Negrilești, Nicopole, Nicorești, Nămoloasa / Sat, Nărtești.

Oancea, Odaia Manolache, Onciu.

Pechea, Piscu / Corbului, Plevna, Pleșa, Podoleni, Poiana, Poșta, Priponești, Priponeștii de Jos, Prodănești, Pupezeni, Puricani.

Rediu, Rogojeni, Roșcani, Rădești.

Salcia, Satu Nou, Schela, Scânteiești, Siliștea, Slivna, Slobozia Blăneasa / Conachi / Corni / Oancea, Smulți, Smârdan, Stoicani, Suceveni, Suhurlui, Sârbi, Săseni.
Șendreni, Șerbeștii Vechi, Șipote, Șivița, Știețești.

Tecucelu Sec, Tecuci, Toflea, Torcești, Traian, Tudor Vladimirescu, Tulucești, Târgu Bujor, Tălpigi, Tămăoani, Tăplău, Tătarca.
Țepu / de Sus, Țigănești.

Umbrărești / Deal, Ungureni, Urlești.

Valea Mărului, Vameș, Vasile Alecsandri, Viile, Vizurești, Vișina, Vlădești, Vânători, Vârlezi, Vădeni.

Zimbru.