Pompe funebre Buzias, Timis

Casa de pompe funebre din Buzias, judetul Timis, va ofera tot suportul necesar pentru organizarea unei inmormantari crestinesti, asa cum se cuvine. Agentia noastra funerara va pune la dispozitie produse si pachete funerare personalizate, astfel incat sa puteti alege articolele potrivite pentru bugetul dumneavoastra. Produsele din oferta casei noastre funerare sunt de calitate superioara si au preturi accesibile oricui.

Pachetele funerare personalizate, din cadrul casei de pompe funebre Buzias, se realizeaza cu plecare de la alegerea sicriului. In oferta magazinului nostru, veti gasi o gama larga de sicrie complet echipate, cu toate accesoriile incluse si realizate din materiale de calitate.

Va punem la dispozitie toate serviciile funerare de care aveti nevoie pentru realizarea unei inmormantari / incinerari, de la medic care sa constate decesul pana la servicii de transport funerar sau servicii funerare de repatriere / expatriere decedati.

Totodata, putem prelua de la dumneavoastra sarcina intocmirii documentatiei necesare pentru realizarea inhumarii / incinerarii. 

Consilierea pre-deces va este asigurata gratuit, NON STOP, astfel incat sa puteti sa ne contactati in orice moment a survenit decesul persoanei din familia dumneavoastra. Daca treceti printr-un astfel de moment dureros, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0785.423.423 si sa ne solicitati ajutorul. Va oferim produse si servicii de calitate, dar si seriozitate si consilieri cu zeci de ani de experienta in domeniu.