Pompe funebre Fagaras, Brasov

Casa de pompe funebre din Fagaras, judetul Brasov, va pune la dispozitie servicii funerare de calitate, accesibile oricui. Organizarea unei inmormantari implica o gama complexa de servicii si specialisti dintr-o multime de domenii. Astfel, reprezentantii casei noastre funerare pot prelua aceasta sarcina de pe umerii familiei indurerate si vor oferi in schimb siguranta organizarii unei ceremonii funerare asa cum se cuvine.

Casa noastra funerara va ofera suport in alegerea si configurarea pachetului funerar, cat si intocmirea tuturor documentelor necesare pentru realizarea inhumarii / incinerarii defunctului (certificat medical constatator, certificat de imbalsamare, certificat de deces, adeverinta de inhumare / incinerare). Printre alte servicii pe care le mai putem pune la dispozitia familiei indurerate se mai numara si preluarea defunctului de la morga spitalelor din judetul Brasov, depunerea persoanei decedate la capela cimitirelor din judet. Totodata, putem sa ne ocupam si de obtinerea tuturor avizelor sanitare necesare finalizarii unei procesiuni funerare.

Un reprezentant al agentiei noastre funerare va poate oferi toate informatiile de care aveti nevoie pentru organizarea unei ceremonii funerare. Acesta va poate raspunde la intrebari, telefonic (0785.423.423), gratuit, NON STOP.