Pompe funebre Gherla, judetul Cluj

Nu lasati suferinta sa va copleseasca, insa nici nu purtati tot greul pe umerii dumneavoastra! Specialistii casei de pompe funebre din Gherla, judetul Cluj, va sunt alaturi in momentele dificile ale pierderii unui membru al familiei. Apelati cu incredere la serviciile noastre funerare si lasati-ne sa va fim alaturi si sa va ajutam cu organizarea funeraliilor.

Agentia noastra va pune la dispozitie servicii funerare complete, astfel incat sa nu mai fiti nevoit sa alergati dintr-o parte in alta pentru achizitionarea tuturor celor necesare unei inmormantari. Nicicand timpul nu a fost mai pretios! Folositi ultimele clipe pentru a va putea lua ”Ramas bun” de la defunct si lasati in seama noastra organizarea inmormantarii si indeplinirea tuturor documentatiei necesare.

Casa noastra de pompe funebre din Gherla va pune la dispozitie pachete funerare complete, ce pot fi personalizate, in functie de nevoie si posibilitati. Un reprezentant al agentiei noastre va poate ajuta sa configurati pachetul funerar, cu plecare de la alegerea sicriului. Totodata, puteti opta pentru servicii de transport funerar, organizare parastas, pomana sau consiliere funerara gratuita. In cadrul discutiei cu reprezentantul nostru, puteti obtine toate raspunsurile la intrebarile referitoare la organizarea unei inmormantari / incinerari.