Pompe funebre Zarnesti, Brasov

Specialistul funerar din cadrul casei de pompe funebre din Zarnesti este cel care va poate oferi suportul de care aveti nevoie in organizarea unei inmormantari. Acesta va poate ajuta sa configurati pachetul funerar si poate prelua de la dumneavoastra sarcina intocmirii documentatiei necesare pentru realizarea inmormantarii / incinerarii – daca familia sau defunctul au solicitat efectuarea acestui serviciu special.

Agentia noastra de pompe funebre din Zarnesti, judetul Brasov, va poate pune la dispozitie toate produsele de care aveti nevoie pentru o inmormantare: de la prosoape, batiste, doliu, tamaie, lumanari si pana la sicrie, monumente funerare, coliva, colaci etc.

Totodata, reprezentantii casei noastre va pot pune la dispozitie servicii funerare de transport – atat transport funerar, cat si transport conex. Transportul funerar este realizat cu autofunerare omologate, cu respectarea tuturor normelor in vigoare.

Specialistii nostri funerari va stau la dispozitie 24/24 si va pot oferi consiliere predeces, gratuita. Astfel, puteti sa aflati toate detaliile de care aveti nevoie pentru a organiza o inmormantare asa cum se cuvine.