Alo-Deces ofera servicii funerare si in caz de COVID-19! Ce reguli speciale trebuie respectate?

Alo-Deces ofera servicii funerare si in caz de COVID-19! Ce reguli speciale trebuie respectate?

Alo-Deces ofera servicii funerare si in caz de COVID-19! Ce reguli speciale trebuie respectate?


Alo-Deces va este sprijin si in cazul in care ati pierdut pe cineva din cauza COVID-19, asigurand indeplinirea tuturor normelor speciale impuse pentru inmormantarile cauzate de noul coronavirus.
 

Casele funerare din Bucuresti, cat și cele din tara va stau la dispozitie si va ajuta sa asigurati o plecare din aceasta lume cu demnitate a persoanei dragi. Compania noastra va sta la dispozitie non stop si va ajuta in indeplinirea tuturor demersurilor birocratice, cat si a ritualurilor religioase specifice inmormantarilor survenite in urma imbolnavirii cu COVID-19.
 

Agentiile de servicii funerare Alo-Deces sunt la curent cu toate normele adoptate de Ministerul Sanatatii si asigura servicii funerare adaptate legii, dar si cu respect fata de persoana pierduta. Astfel, va oferim posibilitatea de a organiza procesiuni de inmormantare complete, la cele mai accesibile costuri.
 

Casele de pompe funebre Alo-Deces vor asigura indeplinirea tuturor rigorilor birocratice, a ritualurilor religioase si va pot oferi chiar si servicii de transport funerar sau incinerare.
 

Transportul persoanei decedate se va realiza in sac inchis ermetic, numai cu mijloace de transport autorizate potrivit legii. Angajatii serviciilor funerare care preiau trupul neinsufletit de la unitatea sanitara in care a survenit decesul sau de la institutia de medicina legala vor respecta intocmai aceleasi dispozitii ca si orice alt transportator sau persoana care manipuleaza defunctul, respectiv aceleasi masuri de prevenire a transmiterii bolilor infecto-contagioase si vor fi imbracati obligatoriu in echipamente individuale de protectie.
 

Angajatii serviciilor funerare nu vor deschide capacul sicriului si nu vor efectua manopere de cosmetizare sau imbalsamare asupra cadavrului contaminat in urma infectiei cu noul coronavirus. Totodata, pentru angajatii caselor de pompe funebre este obligatorie, dupa fiecare manipulare, spalarea mainilor cu apa calda si sapun, urmata de dezinfectia cu produse biocide de tip TP1.
 

Potrivit noilor norme publicate in 8 aprilie 2021, persoanele decedate, desi vor fi inmormantate in conditii speciale, cu sicriele sigilate, pot fi imbracate.
 

In ceea ce priveste ritualul inmormantarii, persoana decedata va putea fi imbracata in haine puse la dispozitie de catre familie/ apartinatori, va beneficia de slujba religioasa in conformitate cu vointa familiei si practicile si ritualul cultului de care apartine. Inhumarea/ incinerarea se va face cu sicriul sigilat, cu respectarea normelor prevazute de lege”, se arata in comunicatul de presa emis de Ministerul Sanatatii in data de 8 aprilie 2021, cu privire la normele de inmormantare in cazul persoanelor rapuse de COVID-19.
 

Alo-Deces va poate ajuta cu toate cele necesare slujbei de inmormantare, astfel ca va punem la dispozitie gama completa de servicii funerare si produse de calitate, astfel incat sa asigurati o plecare cu demnitate din aceasta lume persoanei pierdute. In oferta noastra veti gasi sicrie complet echipate, dotate cu toate accesoriile necesare.
 

Pensionarii din Bucuresti beneficiaza de inmormantare gratuita in baza talonului de pensie (a ajutorului de deces aferent), indiferent daca sunt civili sau militari. Astfel, familiile care ne solicita ajutorul primesc gama completa de servicii funerare Bucuresti si produse de calitate, astfel incat sa asigure o plecare cu demnitate din aceasta lume persoanei trecute in nefiinta. Experienta si seriozitatea ne definesc agentia si le punem in slujba dumneavoastra!
 

De asemenea, putem prelua si stresul birocratic! Astfel, dupa identificarea defunctului, putem prelua indeplinirea tuturor rigorilor legii si ne vom ocupa de intocmirea documentelor necesare procesiunii de inhumare.
 

In cazul in care se doreste incinerarea, va punem la dispozitie si aceasta optiune. Astfel, va putem ajuta cu:
 

intocmirea documentelor si avizelor aferente;

perfectarea formalitatilor la biroul de inregistrari;

transportul defunctului la capela crematoriului;

programarea incinerarii;

ceremonia religioasa;

preluarea si plasarea catre familie a urnei cu cenusa.
 

Serviciile funerare oferite de casele de pompe funebre Alo-Deces sunt special gandite pentru a oferi familiei timpul necesar si linistea de a-si lua ramas-bun de la persoana rapusa de COVID-19.
 

Va punem la dispozitie si servicii funerare non stop de consultanta funerara predeces gratuita. Astfel, va puteti informa cu tot ce aveti nevoie referitor la cele mai importante detalii cu privire la o procesiune in cazul mortii survenite in urma infectarii cu COVID-19. Un consultant Alo-Deces va sta la dispozitie 24/24 cu toate sfaturile utile si toate detaliile de care aveti nevoie. Consultati site-ul Alo-Deces si verificati disponibilitatea serviciilor noastre in localitatea dumneavoastra.