Ce modele de coroane funerare poti alege pentru o inmormantare?

Ce modele de coroane funerare poti alege pentru o inmormantare?

Ce modele de coroane funerare poti alege pentru o inmormantare?

Suferinta pe care o poate provoca pierderea unei persoane dragi nu se compara cu nimic altceva. Ea este coplesitoare, sufocanta si foarte greu de gestionat. Atunci cand o persoana apropiata a trecut in lumea celor drepti, simti ca lumea ti se prabuseste si ca nu poti face nimic pentru a impiedica asta.

Din pacate, nimeni nu te poate scuti de o asemenea suferinta, dar poti fi ajutat sa ii pregatesti defunctului o inmormantare demna, facuta conform prevederilor legale, datinilor crestinesti, dar si a obiceiurilor ramase inca din cele mai vechi timpuri. Prin intermediul unei inmormantari organizate ca la carte, vei putea sa cinstesti memoria persoanei trecute in nefiinta si vei putea sa demonstrezi ce rol important a jucat in viata ta.

Noi te putem ajuta la acest capitol! Suntem o agentie de pompe funebre din Romania cu vechime si oferim toate serviciile si produsele funerare necesare in cazul unei inmormantari. De exemplu, iti putem pune la dispozitie cele mai frumoase modele de coroane funerare. Aceste aranjamente florale au un caracter simbolic si pot fi depuse in semn de omagiu la mormantul persoanei decedate.

Coroanele de flori au fost utilizate de oameni in scopul de a aduce un ultim omagiu defunctului inca din cele mai vechi timpuri. Ele simbolizeaza viata eterna, iar in functie de florile si culoarea aleasa, lista de semnificatii poate creste.

Modele de coroane funerare

Alo-Deces.ro iti ofera o gama diversificata de coroane funerare, astfel incat sa o poti gasi pe cea care exprima cel mai bine sentimentele tale. Poti alege o coroana funerara pe suport de papura, acesta fiind un cadru din stuf in care sunt bagate crengutele de brad si florile, sau pe suport de burete imbibat cu apa, acesta fiind o optiune buna daca iti doresti ca florile sa se mentina intr-o stare excelenta cat mai mult timp.
modele de coroane funerare
De asemenea, poti alege intre coroanele funerare realizate din flori naturale si cele din flori artificiale. De regula, aranjamentele create din flori naturale sunt cele mai apreciate, deoarece au un aspect mai elegant.

Despre coroanele funerare trebuie sa mai stii ca pot avea o forma ovala, aceasta fiind varianta clasica, dar daca iti doresti aranjamente moderne, poti opta pentru o coroana funerara rotunda, in forma de inima sau chiar de cruce. Coroanele pot fi alcatuite din garoafe, trandafiri si crizanteme, dar persoanele care vor sa aduca un omagiu deosebit pot opta pentru sortimente exotice, asa cum sunt orhideele, crinii imperiali sau calele.

De asemenea, coroanele funerare se diferentiaza si prin dimensiunile lor. In functie de forma si de numarul de flori folosite, ele pot fi de dimensiuni mici sau mari. In cazul in care vei opta pentru o coroana traditionala, trebuie sa te astepti ca ea sa aiba o inaltime de pana la 100 de cm, dar daca vei alege un model rotund, atunci dimensiunile vor fi mai mici.

Nu stii ce modele de coroane funerare sa alegi? Lasa-ne sa te ajutam! Specialistii nostri in pompe funebre sunt pregatiti sa iti raspunda la intrebari si sa te ajute sa iei cele mai bune decizii cu privire la inmormantare. Stim ca momentele prin care treci sunt dureroase si ne dorim sa te ajutam cu profesionalism si seriozitate!